Sat09212019

Last update11:14:59 AM

Back You are here: Home Lifestyle & tradition Themes and Categories Gastronomy

Domenica 28 settembre - TOC sulla Salita Serbelloni

TOC per l'Associazione Paolo BelliQuando un piatto è "buono" per davvero! Sabato 28 settembre dalle 11,00 presso la Trattoria San Giacomo di Bellagio TOC da asporto a favore dell'Associazione Paolo Belli.

Read more...

Saturday, June 22 - Presentation of the book The Blue Willow

Luigi Gandola - The Blue Willow

Today, Saturday, June 22 at the Restaurant Salice Blu in Bellagio on Lake Como, was held the presentation of the book of Chef Luigi Gandola, "The Blue Willow." An event open to all with conference where the chef told of his experience with La Prova del cuoco also revealing some tricks live for the curiosity of his guests.

Read more...

May 7-Ristorante Silvio - Missoltini sun-dried

7 Maggio- Ristorante Silvio - Missoltini essiccati al soleTuesday, May 7, at 20.30, at the Restaurant "Silvio" Bellagio Cristian Ponzini, fisherman and owner of the restaurant Silvio prepare a rich surprise menu that will feature the Missoltino of Lake Como dried in the sun.

Read more...

Cooking lesson a Bellagio

Bellagio Cooking lesson

L'Associazione "Gusto Italiano" di Bellagio lancia una nuovissima iniziativa all'insegna dei sapori italiani. Durante il periodo primaverile sarà possibile partecipare a corsi di cucina dallo stile e dal gusto tutto italiano, proprio come a casa.

Read more...

Scuola di cucina Luigi Gandola

Scuola di cucina Luigi GandolaSe siete alla ricerca di ispirazione per il menu delle feste, lo Chef Luigi Gandola organizza lezioni di cucina al suo ristorante Salice Blu.

Read more...